Diensten

Het team van Nalanta is voor diverse diensten te boeken.

∞ Demonstraties
Zowel Team Nalanta, bestaande uit Jesse en Eva samen, als beide individueel, zijn te boeken voor demonstraties.
Zij komen dan met hun pony’s/paarden en leggen aan het aanwezige publiek uit wat vrijheidsdressuur inhoudt. Dit doen zij op een leuke, leerzame manier die voor iedereen te begrijpen is. Met hun tomeloze enthousiasme nemen zij het publiek mee in de wereld van de vrijheidsdressuur. Neem voor meer informatie contact op met management@nalanta.nl

Prijs: Op Aanvraag

∞ Shows
Naast een demonstratie, kunnen wij ook op uw evenement komen met onze gave show. De show duurt ongeveer 25 minuten. Met de prachtige epische muziek wordt u van het begin tot het eind geboeid. Stel u voor… een arabische merrie, ruiter er op zonder zadel, doet de moeilijkste (dressuur-)oefeningen terwijl een Shetland Pony op zijn achterste benen komt binnenlopen.
Het publiek zal zo enthousiast worden dat zij na iedere oefening spontaan beginnen te klappen en fluiten. De Arabische Merrie loopt de baan uit en komt terug zonder hoofdstel, met alleen een touw om haar nek en een ruiter op haar rug, zet zij zich 100% in en schudt oefening na oefening uit haar ‘mouw’ terwijl de filmische muziek u helemaal mee neemt in het verhaal. Gaaf? Zeker! Meer informatie? management@nalanta.nl
Prijs: Op Aanvraag

∞ Workshops
Jesse of Eva zijn ook te boeken voor Workshops. Denk bijvoorbeeld aan teambuilding! Leer meer over uzelf en uw collega’s kennen dankzij de paarden en deze workshop. De paarden zijn spiegel van uw ziel en zij zullen niet liegen. Zij leren u precies zien hoe u overkomt tijdens een serieus gesprek, of misschien wel tijdens een verkoop gesprek.
De workshops zijn onwijs leerzaam maar ook heel gezellig. Echt een aanrader, voor iedereen mogelijk!
Prijs: Op Aanvraag

∞ Ponykampen
Jaarlijks organiseert Nalanta diverse ponykampen.
Voor 2018 zitten alle kampen vol. Binnenkort komen de data voor 2019 online. Hou onze site in de gaten!

∞ Kinderfeestjes
Ook voor kinderfeestjes kunt u bij Nalanta terecht!
Zowel Jesse als Eva zijn ontzettend enthousiast en fanatiek. Zij zijn gek op kinderen en de kinderen op hun. Na een gezellig ontvangst van de groep, gaan zij aan de slag met onze pony’s, een droom komt uit!
Er worden diverse vrijheidsdressuuroefeningen geleerd en uitgelegd en de dames en heren kunnen uitgebreid spelen en oefenen met onze pony’s. Als klap op de vuurpijl mogen zij ook nog eens op de foto met hun idool en krijgen zij een gave handtekeningkaart met persoonlijke boodschap, ter plekke geschreven.
De duur: 90 minuten (incl. ontvangst en afsluiting)
Prijs: Op Aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met management@nalanta.nl