Nalanta Equestrian Equipment

Welkom op de nieuwe website van Nalanta Equeastrian Equipment, hier vind je de nieuwe collectie paardensportartikelen ontworpen door Jesse Drent. De webshop bevat een scala aan producten. Van bitloze hoofdstellen, neckropes tot hoodies en een verjaardagskalender. Alleen hier verkrijgbaar!

Nalanta Bitloos hoofdstel

Het Nalanta bitloze hoofdstel is ontworpen door Jesse Drent in samenwerking met een dierenarts en gediplomeerde chiropractor voor paarden. Samen hebben we een comfortabel anatomisch ontwerp ontwikkeld voor zowel grote paarden als pony’s. Het hoofdstel is tevens geschikt voor diverse takken van de sport. Op de plek waar je normaal een bit zou bevestigen vind je twee ringen, het systeem kan aangepast worden naar de wensen van jouw rijstijl en paard. Het is een zeer vriendelijk hoofdstel maar zorgt evengoed voor een duidelijke communicatie tussen ruiter en paard! 

JESSE DRENT

Influencer, instructeur maar bovenal ruiter en paardenliefhebber Jesse Drent is de bedenker van Nalanta Equestrian Equipment. Op jonge leeftijd ontdekte Jesse al dat er veel meer mogelijk is dan alleen rijden. Samen met zijn eerste paard Andorra ging hij op ontdekkingstocht binnen de vrijheidsdressuur en het trainen van paarden op de meest vriendelijke manier. In de loop der jaren ontwikkelde Jesse zelf technieken en nam hij zijn social media volgers mee in dit proces. Inmiddels heeft Jesse 437 duizend volgers op Instagram en reist hij de wereld over met zijn paarden om shows te geven op grote evenementen. Uiteraard zijn de eigen paarden van Jesse ook de beste testers voor alle Nalanta producten, wij staan namelijk 100% achter onze collectie!

Zelf aan de slag!

Wil je beginnen met bitloos rijden en/of vrijheidsdressuur maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Jesse heeft diverse boeken geschreven om jou daarbij te helpen. De boeken geven je handvatten om zelf aan de slag te gaan. Vergeet niet dat iedereen, ook Jesse, ooit een beginner was! 

Nalanta post

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen, nieuwe collecties en meer nieuws! 

FAQ

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een e-mail met informatie. Check ook je spambox als je deze niet hebt ontvangen! 

Levertijd is afhankelijk van de bezorgdiensten en beschikbaarheid. Als je bestelling op voorraad is, versturen we deze de volgende werkdag. Je ontvangt een trackingcode in je mailbox.

Op de productpagina’s staat een kopje extra informatie, hier vind je alles over de maten. 

Nee, maar alle artikelen mogen binnen 14 dagen geruild worden als de maat niet goed is. Zorg er wel voor dat het schoon en zo goed als nieuw teruggestuurd wordt! 

Ja, bekijk hier ons retourbeleid.