macho-profiel.jpg
Macho
Shetlander
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi archi tecto beatae vitae dicta sunt explicabo.
Naam: Macho.
Geboortedatum: 22 april 2010.
Schofthoogte: rond de 90 centimeter.
Ras: shetlander.
Geslacht: Hengst.
Hoelang in training: Ongeveer vanaf 2012 met de basis.
Talenten: Een echte grappenmaker, een macho en tegelijkertijd weer lief, altijd zijn best doen en een super karakter!
Extra: Macho is vader van 3 veulens.

Jesse: Ik heb Macho al sinds dat hij bijna 1 jaar is. Hij was toen echt mijn baby, die ik voor mijn gevoel moest beschermen. Ik snapte ook niet dat hij de naam Macho kreeg, omdat hij nog zo schattig was. Later begon hij te puberen en snapte hij de naam Macho ineens. Nu hij iets ouder is merk ik echt dat je een andere band met een paard krijgt, wanneer je hem al van jongs af aan hebt. Hij wil echt altijd zijn best doen en kan op zijn tijd ook echt lieve knuffel momenten hebben. Wanneer je hem in zijn ogen kijkt zie je hoe lief hij is! 
Op show geniet hij enorm en doet hij altijd zijn best. Ik ben suuuuper blij met hem! En we gaan lekker rustig verder trainen. Ik heb het altijd rustig aan gedaan met hem vanwege zijn leeftijd. Maar nu geeft hij aan dat hij meer wil doen en ik ben zeer benieuwd waar ons dat naartoe gaat leiden en ik heb erg veel zin dat pad met hem te bewandelen!