jessedrent.jpg
Jesse Drent
Coach
Naam: Eva Roemaat Geboortedatum: 26 oktober 1992. Sterrenbeeld: Schorpioen. Lengte: 1.83 meter. Eigenaresse van: Shilas en Flip, Que-Habil (staan aan huis). Wanneer begonnen met paardrijden: Op haar 7e. Wanneer begonnen met trainen: In 2008 na het zien van paardenspektakel Cavalia. Mijn inspiratie: Frederic Pignon. Interesses: Eten, dieren, leuke dingen doen met vrienden, zo nu en dan naar festivals en feestjes, gamen, computerwerk, videobewerking, fotografie, de natuur – veel buiten zijn, creatief zijn, genieten samen met Jesse omwille Nalanta!

Ik ben heel erg energiek en heb het jeugdige enthousiasme nooit verloren. Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen en probeer iedereen altijd te helpen door mijzelf te zijn. Mijn pluspunten zijn dat ik heel erg creatief ben, kan doorzetten en sterk kan leiden. Grote groepen helpen of begeleiden vind ik leuk! Mijn negatieve punten zijn dat ik soms mijzelf verlies in mijn passie (haha). Dan word ik veel te enthousiast en loop ik mijzelf voorbij. 

Mijn voorwaarden om met paarden te werken is dat ik volledige focus voor ze heb. Shilas heeft mij dit geleerd: als ik niet oplet of met mensen praat, stopt hij met de samenwerking en gaat hij zijn eigen ding doen. Ik moet echt op hem letten: ik wil dat van hem, en hij van mij. Wederzijds respect!

Als ik een dag geen paarden heb, ga ik graag naar vrienden of vriendinnen en vind ik zo nu en dan een feestje meepakken heerlijk! Voor mij is een festival echt een ontspanning, even alles loslaten en genieten op een hele andere manier. Hoewel ik ook graag tegenover mijn huis te gaan zitten met een deken en een kussen: doodstil, luisteren naar de wind en de geluiden om me heen… Twee uitersten, haha!
Naam: Jesse Drent.
Geboortedatum: 23 november 1995.
Sterrenbeeld: Boogschutter.
Lengte: 1.81 meter.
Eigenaar van: Andorra, Macho en Antares.

Wanneer begonnen met paardrijden: Op zijn 8e.
Wanneer begonnen met trainen: In 2010 begon hij met het trainen van vrijheidsdressuur.
Mijn inspiratie: Eva Roemaat en Sylvie Willms.

Interesses:
Lekker bezig zijn met de paarden, buiten zijn, Netflixen, gezellig drinken met vrienden en bellen.

Ik ben eigenlijk altijd bezig en kan slecht stil zitten. Ik vind het fijn om mensen te helpen en zeg op heel veel dingen ja! Ik vind het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en dat iedereen doet waar hij of zij in geloofd en achter staat!
 
Ik vind het superfijn om veel afwisseling te hebben. Dit in mijn dagelijkse leven, als in het werken met de paarden. Zo rijd ik dressuur, spring ik, ga ik graag naar buiten, doe ik de vrijheidsdressuur, het bitloze rijden en meer. Ik vind het super om de persoonlijkheden van ieder paard te leren kennen en bij mij staat wederzijds respect erg hoog! We moeten samen werken. Daarom duurt het bij mij in het trainen soms wat langer, maar dan gaat het wel echt op een eerlijke en fijne manier. Dat is iets waar ik wel voor sta en achter sta. Anders doe ik het niet.

Doordat ik met allerlei soorten paarden mag trainen, jong, oud, groot en klein heb ik erg veel kunnen leren en heb ik me leren aan te passen aan het paard en niet andersom. Ik ben natuurlijk nog lang niet uitgeleerd!

Van mijn eigen paarden heb ik ontzettend veel geleerd en ben ik super dankbaar voor iedere dag dat ik in hun mooie ogen mag kijken en de eer heb met ze te mogen ‘werken’. Ze betekenen alles voor mij!