flip-profielfoto.jpg
Flip
Shetlander
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi archi tecto beatae vitae dicta sunt explicabo.
Naam: Flip.
Geboortedatum: 12 mei 2007.
Schofthoogte: rond de 90 centimeter.
Ras: shetlander (mini).
Geslacht: Ruin.
Hoelang in training: Ongeveer 5 jaar.
Talenten: ongelofelijk sterk lichaam (lopend steigeren, pirouttes etc), krijgt soms energie-aanvallen, erg lief met kinderen.
Extra: Flip is vader van 2 veulens.

Eva: Flip is een ongelofelijk lieve shetlander. Met zijn kracht en passie voor zijn ‘werk’ steelt hij de harten van velen! Maar noem hem absoluut niet schattig: hij mag dan klein zijn, maar zijn hart is zo groot als dat van een Shire-hengst. Flip heeft een enorm talent voor vrijheidsdressuur en is hier bloed fanatiek mee. Knuffelen tijdens het spelen/de training is dan ook eigenlijk niet mogelijk, want Flip is aan het werk! Flip wordt verzorgd door Marchien – ze heeft Flip zelf ingereden en zijn twee dikke vriendjes. Flip gaat voorop in de buitenritten en is erg dapper. Hij gaat ook graag mee tijdens demonstraties en heeft een grote voorliefde voor kinderen.