Levertijd

Voor kleding geldt een levertijd van 10 werkdagen. Voor het handboek is de levertijd 1-2 werkdagen. Lees onze shopvoorwaarden

Retour

Je hebt 14 dagen om te beslissen of je tevreden bent met het artikel.

Nalanta garandeert dat je voor alle geretourneerde artikelen je geld terugkrijgt, op voorwaarde dat de artikelen in goede conditie worden geretourneerd. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen zijn en dat alle labels of etiketten nog aan/op het artikel zitten.

Retourneren is alleen mogelijk per post. Neem contact met ons op via het contactformulier met vermelding van je
bestelling.

Klacht over een artikel

Heb je een klacht?

Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. Dan gaan we kijken hoe we dit samen kunnen oplossen. Je bent uiteraard ook meer dan welkom om je positieve ervaringen met ons te delen!

Volg de volgende stappen:

Ga naar ons contactformulier en omschrijf zo nauwkeurig mogelijk wat het probleem is. Vermeld hierbij de aankoopdatum, het factuurnummer, het artikelnummer. Stuur tevens een aantal foto’s mee waarop het probleem duidelijk te zien is.

Zodra wij de klacht kunnen beoordelen nemen we zo spoedig mogelijk, in ieder geval binnen 3 werkdagen, contact met je op over het verdere verloop.

Indien we overeenkomen dat het artikel retour gezonden dient te worden doe dit dan (indien mogelijk) in de originele verpakking, sluit de factuur bij en stuur het naar ons op.

T.a.v. Showteam Nalanta
Barloseweg 30
7122 PW Aalten

Vragen

Voor vragen kan je bij ons terecht via het contactformulier.