Workshops

Focus

Enkele keren per jaar verzorgen wij een workshop met onze eigen paarden. Op deze manier kan jij ook eens ervaren hoe het is om met een volleerd vrijheidsdressuur paard te werken. Ook kan dit helpen wanneer je met je eigen paard vast loopt, wanneer je het graag wilt ervaren of wanneer je je afvraagt of vrijheidsdressuur misschien wel wat voor jou kan zijn!
Hierbij beginnen we met theorie en vertellen we je alles wat je moet weten over de vrijheidsdressuur en vertellen we uiteraard persoonlijke ervaringen.

Vervolgens geven wij een demonstratie zodat iedereen een idee heeft wat onze paarden kunnen, wat de commando’s zijn en waar je aan moet denken. Erna ga je zelf aan de slag onder begeleiding en krijg je de kans alles te vragen en de oefeningen te ervaren. Deze workshops worden voornamelijk in Borculo gegeven, soms met uitzondering in Aalten.

-Het is een ontzettend leuke en leerzame dag!
-Deze workshop wordt tevens maar enkele keren per jaar gegeven. Dit wordt vermeld op de website en social media.
-De paarden die hiervoor ter beschikking gesteld worden zijn: Andorra, Shilas, Flip en Macho.
-Locatie verschilt per workshop
-We werken in kleine groepen deelnemers

WANNEER deze workshops open staan voor opgave, kunt u vinden op onze facebook accounts. Hierop doen wij de opgaves en geven wij aan wanneer er een workshop in de planning staat!

Tarief

Voor vragen of opgave mail naar info@nalanta.nl