Ponykamp

Focus

Jaarlijks organiseren wij meerdere Nalanta kampen, te Kootwijkerbroek.
Tijdens dit kamp staat het plezier hebben met je paard en met elkaar voorop! Tijdens deze dagen concentreren  we ons voornamelijk op de vrijheidsdressuur, het grondwerken en het genieten op de Veluwe. Dit neemt uiteraard niet weg dat er ook wordt gereden; heb jij geen eigen paard mee of heb jij een pony mee waar je niet meer op kunt rijden, dan worden er huurpaarden geregeld voor onder andere de lessen op locatie en een aparte bosrit. De gezamenlijke boswandeling met de hele groep zal met eigen paarden gebeuren; mensen zonder eigen paard wandelen gezellig mee of wisselen van pony.

Het is super leerzaam en ontzettend gezellig! Tijdens het kamp zullen wij naast werken en spelen met de paarden, ook zelf leuke spelletjes doen en uiteraard mag de Bonte Avond niet ontbreken! Of wat dacht je van ‘Pimp my Pony’, muziek, lekker eten en vooral veel lachen; herinneringen maken we samen!

Ook gaan we met de paarden de Veluwe op. Wil je rijden, dan kan je rijden, wil je lekker wandelen, dan ga je wandelen! Dit maakt dat je ook je shetlander mee kunt nemen. Dat betekend dat de gezamenlijke wandeling op de Veluwe splitst in twee groepen: de wandelgroep, en de rij-groep.

Het kamp is voor iedereen, of je nou ervaren of onervaren bent. Je slaapt op een van de 6 hotelkamers, deze kamer deel je met zijn vieren. Per kamer heb deel je 1 douche. Ontbijt, lunch en diner wordt geserveerd in de mangerie

Data

24-25-26 April VOL
1-2-3  Mei VOL
17-18-19 Juli VOL
24-25-26 juli VOL
31-1-2 Augustus VOL
7-8-9 augustus VOL
23-24-25 Oktober VOL

Voorwaarden

-Je kunt met eigen paard/pony komen.
-Kom je zonder paard, dan zorgen wij dat je een paard krijgt om mee te werken en op te rijden.
-Je mag ook mennen tijdens de buitenrit.
-Leeftijd:12-18 jaar.

Prijs

€250,- exclusief reiskosten

Opgave

Geef je op via: Richard@humanhorse.nl