Ponykamp

Focus

Jaarlijks organiseren wij meerdere Nalanta kampen, te Kootwijkerbroek.
Tijdens dit kamp staat het plezier hebben met je paard en met elkaar voorop! Tijdens deze dagen concentreren  we ons voornamelijk op de vrijheidsdressuur, het grondwerken en het genieten op de Veluwe. Dit neemt uiteraard niet weg dat er ook wordt gereden; heb jij geen eigen paard mee of heb jij een pony mee waar je niet meer op kunt rijden, dan worden er huurpaarden geregeld voor onder andere de lessen op locatie en een aparte bosrit. Er word op alle dagen gereden, de mensen met eigen paard onder begeleiding van Eva mee op buitenrit en de mensen zonder eigen paard gaan met Jesse mee naar de manege om met die paarden op rit te gaan.

Het is super leerzaam en ontzettend gezellig! Tijdens het kamp zullen wij naast werken en spelen met de paarden, ook zelf leuke spelletjes doen en uiteraard mag de Bonte Avond niet ontbreken! Of wat dacht je van ‘Pimp my Pony’, muziek, lekker eten en vooral veel lachen; herinneringen maken we samen!

Bij lekker weer gaan wij met de shetlanders (grote paarden is niet toegestaan in dat gebied, helaas!) ook lekker zwemmen.

Het kamp is voor iedereen, of je nou ervaren of onervaren bent. Je slaapt op een van de 6 hotelkamers, deze kamer deel je met zijn vieren. Per kamer heb deel je 1 douche. Ontbijt, lunch en diner wordt geserveerd in de mangerie

Data

Alle ponykampen in 2018 zijn helaas vol geboekt…
VOL: 29/30 april/1 mei
VOL: 2/3/4 mei
VOL: 16/17/18 juli
VOL: 23/24/25 juli, 30/31 juli/1 augustus
VOL: 6/7/8 augustus, 13/14/15 augustus, 22/23/24 oktober

Voorwaarden

– Je mag met eigen paard/pony komen.
– Kom je zonder paard, dan zorgen wij dat je een paard krijgt om mee te werken en op te rijden.
– Je mag ook mennen tijdens de buitenrit.
– Leeftijd: 12 – 18 jaar.

Opgave

Geef je op via: hotel@humanhorse.nl