Groepsles

Wil jij met je paard begeleiding in de vrijheidsdressuur, bitloos rijden, natuurlijk dresseren of andere punten? Dan kan dit! Het plezier staat voorop en we zijn er alleen maar om te helpen, niet om te beoordelen hoe goed iemand is. Het is dus voor iedereen en met ieder paard, beginnend en ervaren.

Focus

In de theorie les vertellen wij alles over vrijheidsdressuur en alles wat hierbij komt kijken. Uiteraard mogen er ook vragen gesteld worden. Na de theorieles richten we ons op de praktijklessen, deze worden gegeven in groepjes, afhankelijk van het aantal deelnemers.

De praktijklessen duren gemiddeld 45 minuten per groepje, een klein uur. Dit houden wij standaard aan omdat vrijheidsdressuur geestelijk heel zwaar kan vallen: nieuwe dingen leren en herhalen kost veel energie voor het paard. Wij merken altijd dat dit lang genoeg is voor mens en paard: houd het leuk!

Vaak tijdens de lessen leer je op een andere manier naar je paard kijken en is het de bedoeling dat we allemaal veel plezier hebben en genieten van wat de paarden ons aan bieden. Iedere combinatie pakt het anders op: het ene paard gaat meteen op het blok staan, terwijl de ander er heel bang voor is. Dit is niet fout of goed! Maar anders, en anders is helemaal prima.

Wij kunnen de paarden niet in 1 dag omtoveren tot een paard die alles kent, maar we helpen jullie zeker op weg en geven jullie genoeg huiswerk mee om thuis verder te kunnen werken.

Trainers

U kunt lessen bij ons beide, naar keuze. We geven voornamelijk apart les, enkel wanneer de groep groot genoeg is, kunt u ons samen boeken.

Voorwaarden
  • Voor een groepsles kunnen we door heel Nederland, Duitsland en België reizen.
  • Voor minimaal 14 deelnemers kunnen we eventueel samen komen.
  • Deelname zonder paard is ook mogelijk, dan deel je enkel mee aan de theorie. Kosten in overleg. Echter is dit enkel mogelijk wanneer de groep uit genoeg praktijk deelnemers bestaat.
Aanvragen?
  • Bij het aanvragen van een groepsles graag vermelden:
  • Locatie/adres.
  • Aantal deelnemers met paard, aantal deelnemers zonder paard.
  • Voorkeur Eva en/of Jesse.
  • Mogelijk data.
Tarief

Op aanvraag.